Moeiteloos tegen de wind in, of heuvel op fietsen? Dat kan heel goed als u een elektrische fiets aanschaft. Bij 123elektrischefietsen koopt u de mooiste topmodellen. Met de elektrische fiets krijgt u net dat extra steuntje in de rug. Deze fiets is bovendien ook één van de schoonste vormen van vervoer. En dat komt goed uit in een wereld die steeds meer vervuild wordt door uitlaatgassen van scheurende auto’s. Door de ingebouwde motor, in het voor- of achterwiel of bij de trapas, kunnen e-bikes een relatief hoge snelheid bereiken. Vooral ideaal voor korte afstandsritten of langere toertochten die wat meer energie vergen. De motor van dergelijke fietsen is bovendien zo goed als geruisloos, zodat u als gebruiker geen last heeft van vervelende brommende geluiden. 123elektrischefietsen heeft een grote variëteit aan elektrische fietsen, zowel in dames- als herenvarianten. Zo hebben we de ronde modellen van Sparta, de krachtige fietsen van Giant en de mooi gestroomlijnde varianten van Puch in ons assortiment.

Google+


Korting bij 123elektrischefietsen

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij 123elektrischefietsen:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 8 punten per euro

Voorwaarden 123elektrischefietsen:

  • 123elektrischefietsen korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar 123elektrischefietsen gaat.
  • Bezoek 123elektrischefietsen niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode 123elektrischefietsen

Er zijn op dit moment geen lopende acties van 123elektrischefietsen bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over 123elektrischefietsen

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over 123elektrischefietsen.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.