Of u nu op zoekt bent naar een stevige en mooie mountainbike, racefiets of toerfiets, 123Sportfietsen.nl heeft precies wat u zoekt! In het sportfiets assortiment vindt u namelijk een collectie van de beste sportfietsen. Ideaal voor sportieve mensen zoals u. In het assortiment van 123sportfietsen kunt u onder andere de merken Giant, BeOne, Gitane en Ghost vinden. Stuk voor stuk topmerken op het gebied van ATB/ mountainbikes, racefietsen en toerfietsen. Voor sportieve- of lange afstand ritjes is het belangrijk dat u een robuust en goed zittende sport- of toerfiets heeft die aan alle gemakken voldoet. Zo is het bijvoorbeeld handig om goede versnellingen te hebben, waardoor u minder moeite hoeft te doen als u bergopwaarts fietst. Natuurlijk is het ook van belang om een fiets te hebben met goede banden, zodat u er jaren mee op de weg kunt rijden en beter beschermd bent tegen gladheid op de weg. En wat dacht u van een verende zadelpen of een verende voorvork die schokken absorbeert? Ook niet onbelangrijk. 123sportfietsen.nl biedt u hoogstaande sportfietsen van diverse topmerken. Zo hebben we tour- en hybride fietsen van Giant in ons assortiment. Alleen de aller lichtste onderdelen worden gebruikt voor deze topmodellen. De Giant Aero, Giant Escape, Giant . Van hetzelfde merk kunnen we u met trots onze gestroomlijnde racefietsen presenteren die voorzien zijn van de allernieuwste technieken. Dit gaat gepaard met een uitstekende kwaliteit voor verschillende doelgroepen. De Giant TCR serie, Giant Defy serie en voor de dames de Giant Avail zijn hier voorbeelden van.

Google+


Korting bij 123sportfietsen

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij 123sportfietsen:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 8 punten per euro

Voorwaarden 123sportfietsen:

  • 123sportfietsen korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar 123sportfietsen gaat.
  • Bezoek 123sportfietsen niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode 123sportfietsen

Er zijn op dit moment geen lopende acties van 123sportfietsen bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over 123sportfietsen

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over 123sportfietsen.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.