DSverlichting.nl is de lampenwinkel als het gaat om designverlichting. U vindt bij DSverlichting.nl lampen die verdeeld zijn in groepen:- Spots- Vloerlampen- Vloerlampen LED- Hanglampen- Hanglampen LED- Tafellampen- Bureaulampen- Wandlampen- Plafondlampen- Kinderlampen- Badkamerlampen- lichtbronnen- Halogeenlampen- GloeilampenMomenteel biedt DSverlichting.nl designlampen aan van merken zoals:- Bankamp- Freelight- Grossmann- Harco Loor- Highlight- Holtkötter- Ilfari- Leclerq en Bouwman- Lirio ( philips )- Osram- Philips- Slamp- Steinhauer- OverigOverige informatieDSverlichting.nl is een onderdeel van Don Luce en Don Luce is een grote lampenwinkel van 800m2 waar dus ook een groot magazijn aan verbonden is. De meeste populaire lampen zijn dan ook direct uit voorraad leverbaar.De lampen die niet op voorraad zijn, zijn vaak direct beschikbaar bij onze leveranciers.Voor die lampen zijn de levertijden ook zeer gering.

Google+


Korting bij DSverlichting.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij DSverlichting.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,8%

Voorwaarden DSverlichting.nl:

  • DSverlichting.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar DSverlichting.nl gaat.
  • Bezoek DSverlichting.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode DSverlichting.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van DSverlichting.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over DSverlichting.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over DSverlichting.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.