Korting bij Frederiqueschoice.com

Tot 4,2% korting Ga naar webwinkel
Een bos bloemen is het perfecte cadeau, geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, nieuwe woning, bedankje of gewoon zomaar, een bloemenverrassing doet het altijd goed! Bij Frederique’s Choice bestelt u heel gemakkelijk en snel online bos bloemen die bij de ontvanger thuis bezorgd wordt. Ideaal voor als u geen tijd heeft om het persoonlijk te brengen of om iemand op een originele manier te verrassen. Zo bespaart u een uitje naar de bloemist. De prachtige en originele boeketten zijn met veel zorg en plezier samengesteld door voormalig topmodel Frederique van der Wal. De bloemen worden in een luxe geschenkverpakking en, indien gewenst, met een kaartje thuisbezorgd. De boeketten van Frederique’s Choice komen rechtstreeks van de kweker en worden op één centraal punt in Nederland handgebonden gemaakt. Zo krijgt u altijd exact hetzelfde boeket dat u heeft besteld.Naast bloemen vindt u ook planten, vazen en andere home & garden artikelen. Ook deze artikelen kunt u, net zoals de bloemen, op elk gewenst adres en moment laten bezorgen. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag bezorgd!Houdt u ook zo van bloemen en wilt u zelf wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks een vers bos bloemen in huis hebben? Stel dan het bloemenabonnement van Frederique’s Choice samen. De boeketten worden dan op het gewenste moment bij u thuisbezorgd.

Google+


Korting bij Frederiqueschoice.com

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Frederiqueschoice.com:

Omschrijving Korting of vergoeding
Algemeen 4,2%
Standaard 4,2%

Voorwaarden Frederiqueschoice.com:

  • Frederiqueschoice.com korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Frederiqueschoice.com gaat.
  • Bezoek Frederiqueschoice.com niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Frederiqueschoice.com

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Frederiqueschoice.com bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Frederiqueschoice.com

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Frederiqueschoice.com.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.