Bij inktdiscount.nl heeft u keuze uit een ruim assortiment aan printer- en tonercartridges voor nagenoeg alle types en modellen printers. Ook voor professionele fotografen kan Inktdiscount.nl producten leveren van hoge kwaliteit, zoals hoogwaardig fotografisch inkjetpapier in vellen of op rollen.Inktdiscount wordt zeer regelmatig ge-update op nieuwe producten en er wordt grote zorg besteed aan het onderhoud van de website. Inktdiscount.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk voor iedereen en heeft een voorraad van ruim 6000 artikelen. Op elk artikel wordt 100% kwaliteitsgarantie gegeven. De prijzen van de producten worden zo laag mogelijk gehouden. Dit is mogelijk omdat er vanaf 6 artikelen geen verzendkosten berekend worden, maar ook doordat bij veel producten alternatieven aangeboden worden en er regelmatig aanbiedingen zijn. Ook aan de service is gedacht. Zo heeft u uw product de volgende dag al in huis als u voor 16.00 uur heeft besteld, en kunt u gemakkelijk betalen dmv internetbankieren. Inktdiscount.nl levert aan elke particulier of onderneming.

Google+


Korting bij Inktdiscount.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Inktdiscount.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,2%

Voorwaarden Inktdiscount.nl:

  • Inktdiscount.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Inktdiscount.nl gaat.
  • Bezoek Inktdiscount.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Inktdiscount.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Inktdiscount.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Inktdiscount.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Inktdiscount.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.