Korting bij Interngeheugen.com

1,05% korting Ga naar webwinkel
InternGeheugen.com is de grootste geheugen webwinkel van Nederland en België voor geheugen upgrades voor uw Computer, Laptop, Server, PDA of Camera. InternGeheugen.com heeft het grootste assortiment DDR, DDR2, DDR3 geheugen, maar ook flashgeheugen (oa. MicroSD en CompactFlash).Innovatief ondernemerschap, solide automatisering en productspecialisatie staan aan de basis van het succes van Mapp Multimedia. Uniek aan het bedrijf is dat de volledige IT, logistiek en klantenservice in huis zijn ontwikkeld.Daarnaast onderscheidt InternGeheugen.com zich van andere webwinkels door haar betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. De site beschikt over het meest complete geheugen assortiment van Nederland met de merken Kingston, Transcend, Dane-Elec en SanDisk. Om een computer te voorzien van een langere levensduur en verbeterde prestaties is extra geheugen de beste en vaak voordeligste oplossing. Elk product in de shop is voorzien van uitgebreide productinformatie en een bestel mogelijkheid.Naast de ‘wizards’ waarmee bezoekers makkelijk de upgrade mogelijkheden voor hun systeem kunnen selecteren is er ook de 'MAPP System Reporter'. Hiermee kunnen bezoekers hun systeem laten scannen om direct online een passend geheugenadvies te krijgen.

Google+


Korting bij Interngeheugen.com

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Interngeheugen.com:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,05%

Voorwaarden Interngeheugen.com:

  • Interngeheugen.com korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Interngeheugen.com gaat.
  • Bezoek Interngeheugen.com niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Interngeheugen.com

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Interngeheugen.com bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Interngeheugen.com

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Interngeheugen.com.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.