Mijnhartenwens is nog vrij nieuw op de markt en komt met een fantastisch concept. Op de website van Mijnhartenwens kunnen klanten een white washed houten hart bestellen, waarop zij een persoonlijke boodschap kunnen laten graveren door Mijnhartenwens. Mijnhartenwens graveert de unieke boodschap vervolgens op het houten hart en stuurt het indien voor 12.00u besteld dezelfde dag nog op richting de ontvanger. Een ideaal cadeau voor moederdag! De harten zijn gemaakt van FSC hout, eerlijk geproduceerd en voorzien van een milieuvriendelijke verflaag. Of het nu gaat om liefde, verdriet of succes. Een persoonlijke wens doet er altijd toe. Een dierbare een hart onder de riem steken, daar gaat het om. Door een hart te bestellen helpt de klant bovendien mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Van elk hart doneert Mijnhartenwens namelijk een deel van de opbrengst aan de Nederlandse Hartstichting.Formaat hart +/- 180x160x20 mm.

Google+


Korting bij Mijnhartenwens.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Mijnhartenwens.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 3,15%

Voorwaarden Mijnhartenwens.nl:

  • Mijnhartenwens.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Mijnhartenwens.nl gaat.
  • Bezoek Mijnhartenwens.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Mijnhartenwens.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Mijnhartenwens.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Mijnhartenwens.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Mijnhartenwens.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.