Bent u op zoek naar een mooie damesfiets? Damesfietsen hebben wij in alle soorten en maten. Wanneer u een damesfiets koopt, is het belangrijk dat dit voertuig betrouwbaar is en u niet in de steek laat. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij verkopen uitsluitend hoogstaande damesfietsen .Hierbij kunt u denken aan fietsen van Giant, Cortina, Sparta, BSP, Puch en Ghost. En dat ook nog eens tegen de beste prijzen. In elke prijscategorie hebben we damesfietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij de fietsen van Giant denken veel mensen al snel aan de mountainbikes en racefietsen. Wij bieden echter ook zeer degelijke damesfietsen van Giant aan. Giant stadsfietsen maar tegenwoordig ook trendy dames transportfietsen.

Google+


Korting bij 123damesfietsen

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij 123damesfietsen:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 8 punten per euro

Voorwaarden 123damesfietsen:

  • 123damesfietsen korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar 123damesfietsen gaat.
  • Bezoek 123damesfietsen niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode 123damesfietsen

Er zijn op dit moment geen lopende acties van 123damesfietsen bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over 123damesfietsen

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over 123damesfietsen.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.