De AdultMatch.nl Webstore is een extensie van de succesvolle Adult Dating website AdultMatch.nl.Wij bieden diverse sex artikelen voor hem en haar en hebben een ruim assortiment voor diverse interesses:Grappig Speeltjes, Dildo’s, DVD’s, Lak Kleding voor hem en haar, SM kelding voor hem en haar en diverse Vibrators. De AdultMatch.nl webshop draait op het framework van EDC Internet B.V., een bedrijf met enige jaren ervaring in de erotiek branche. Dagelijks levert EDC Internet erotische artikelen aan tientallen tevreden klanten. EDC Internet staat er om bekend dat ze discreet en snel werkt. De klant staat altijd centraal!Het assortiment wordt wekelijks geupdate met nieuwe artikelen die direct en discreet besteld kunnen worden. Is het product niet naar wens dan kan de klant deze binnen 30 dagen terugsturen.

Google+


Korting bij AdultmatchShop.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij AdultmatchShop.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 4,5%

Voorwaarden AdultmatchShop.nl:

  • AdultmatchShop.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar AdultmatchShop.nl gaat.
  • Bezoek AdultmatchShop.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode AdultmatchShop.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van AdultmatchShop.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over AdultmatchShop.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over AdultmatchShop.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.