Ballonnenparade.nl is gespecialiseerd in LED verlichte ballonnen en lampionnen als feestverlichting voor allerlei soorten (thema)feesten zoals; verjaardagen, evenementen en trouwerijen (ook in het roze). Naast ballonnen zijn er ook LED verlichte, veilige lampionen in de vorm van dieren. Deze zijn erg aantrekkelijk voor lampionnenoptochten voor kinderen. Ballonnenparade.nl heeft de ruimste keuze in LED verlichte ballonnen van Nederland waar ook per stuk geselecteerd kan worden, dit is uniek. De webshop is de eerste en enige aanbieder in Nederland van deze hele serie, de producten zijn uit voorraad leverbaar. De aanschafwaarde per artikel is laag, maar het gemiddelde aantal per bestelling ligt tussen de 50 en 100 stuks, omdat er volume nodig is om sfeer te creëren. De webshop biedt een ruime keuze met flinke staffelkortingen, oplopend tot 50%.

Google+


Korting bij Ballonnenparade.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Ballonnenparade.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding

Voorwaarden Ballonnenparade.nl:

  • Ballonnenparade.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Ballonnenparade.nl gaat.
  • Bezoek Ballonnenparade.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Ballonnenparade.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Ballonnenparade.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Ballonnenparade.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Ballonnenparade.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.