BNP Paribas Cardif is de specialist op woonverzekeringen! De Hypotheek Opvang Polis is een ideaal product voor mensen om zekerheid te hebben over gerust wonen en het betalen van de hypotheeklasten bij Arbeidsongeschiktheid of Werkloosheid!De Overlijdensrisicoverzekering van BNP Paribas Cardif is zeer scherp geprijsd. Ideaal voor mensen die hun nabestaanden niet onverzorgd achter willen laten. Geschikt voor zowel hypotheek aflossing als losse uitkering. Tegen vergelijkbare premies betaalt de Overlijdensrisicoverzekering van BNP Paribas Cardif een veelvoud uit ten opzicht van de gemiddelde uitvaartverzekering! -Hypotheek Opvang PolisDe Hypotheek Opvang Polis is een verzekering die toepasselijk is op een groot deel van de huizenbezitters. Als u arbeidsongeschikt of werkloos raakt, verliest u 30% van uw inkomen. Veel mensen raken dan in de problemen om hun hypotheek nog te kunnen betalen. Met deze verzekering kunt u uw hypotheek blijven betalen en kunt u zorgeloos verder leven. En dat voor een verrassend lage premie! (premie is fors verlaagt sinds 1 januari 2014).OverlijdensrisicoverzekeringHebt u er al eens bij stilgestaan hoe het verder moet als u overlijdt? Meestal heeft een gezin minder inkomen als een van de partners er niet meer is. Met de Life Care Overlijdensrisicoverzekering laat u uw gezin goed achter. Daarmee zorgt u ervoor dat zij gewoon de hypotheek, de huur en andere lasten kunnen blijven betalen. En dat voor een verrassend lage premie! (premie is fors verlaagt sinds 1 januari 2014).

Google+


Korting bij BNPparibascardif

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij BNPparibascardif:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 22.050 punten

Voorwaarden BNPparibascardif:

  • BNPparibascardif korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar BNPparibascardif gaat.
  • Bezoek BNPparibascardif niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode BNPparibascardif

Er zijn op dit moment geen lopende acties van BNPparibascardif bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over BNPparibascardif

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over BNPparibascardif.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.