Korting bij Bobex Vochtbestrijding

€ 0,00 korting Ga naar webwinkel
Bobex is een online marktplaats die kopers en leveranciers samenbrengt. Kopers gebruiken het platform om beter in te kopen, terwijl leveranciers Bobex gebruiken om nieuwe prospects en klanten te vinden (lead generation) en dus hun omzet te verhogen. OM IN AANMERKING TE KOMEN VOOR DE CASHBACKVERGOEDING MOET JE EEN OPRECHTE AANKOOPINTENTIE HEBBEN! Op de website sturen klanten hun offerteaanvragen uit, waarop aanbieders antwoorden met voorstellen op maat. De Bobex handelsplaats zorgt ervoor dat beide partijen elkaar op een vlotte manier vinden, mits kwaliteitscontroles. Meer en meer bedrijven halen een behoorlijk deel van hun omzet via dit unieke kanaal. Bobex faciliteert de ontmoeting tussen kopers en verkopers. De website is een horizontale marktplaats en stelt 200 professionele categorieën voor: van drukwerk tot koffieautomaten, van informaticadiensten tot personeelszaken. Meer dan louter een virtuele marktplaats, is Bobex een echt prospectie-instrument op het internet, dat bedrijven helpt nieuwe klanten te vinden. Naast de mogelijkheid om via e-mail verwittigd te worden bij elk nieuwe offerteaanvraag, worden alle professionals ook voorgesteld in de B2B community. De Bobex gemeenschap is zelfregulerend: gebruikers bouwen de inhoud van de site en leden kunnen elkaar wederzijds beoordelen. Op deze manier beheren de gebruikers hun online reputatie. Bobex staat in voor de infrastructuur en bewaakt de kwaliteit.

Google+


Korting bij Bobex Vochtbestrijding

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Bobex Vochtbestrijding:

Omschrijving Korting of vergoeding

Voorwaarden Bobex Vochtbestrijding:

  • Bobex Vochtbestrijding korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Bobex Vochtbestrijding gaat.
  • Bezoek Bobex Vochtbestrijding niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Bobex Vochtbestrijding

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Bobex Vochtbestrijding bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Bobex Vochtbestrijding

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Bobex Vochtbestrijding.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.