Korting bij Carnavalskostuumwinkel.nl

2,4% korting Ga naar webwinkel
Carnaval en verkleedfeestjes zijn de laatste tijd razend populair. Ook na de carnavalsperiode blijven carnavalskostuums en verkleedaccessoires erg goed lopen. Profiteer hiervan en begin nu met het promoten van de Carnavalskostuumwinkel.nl Deze winkel verkoopt een groot assortiment carnavalskostuums, verkleedkleding en verkleedaccessoires voor dames, heren en kinderen. Alle bekende verkleed thema’s kunt u hier vinden, zoals ziekenhuis, piraten, indianen, politie, brandweer, disco, cowboy, gangster, pimp, horror, bekende sterren en nog veel meer.De Carnavalskostuum winkel is onderdeel van Shoppartners BV. Zij exploiteren verschillende goedlopende online winkels, waaronder Bellatio.nl, Partyshopper.nl en Knuffelparadijs.nl. Shoppartners in continu bezig met het verbeteren van hun winkels en assortiment om het aantal orders verder te laten groeien. Daarnaast werken zij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen ze voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.

Google+


Korting bij Carnavalskostuumwinkel.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Carnavalskostuumwinkel.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 2,4%

Voorwaarden Carnavalskostuumwinkel.nl:

  • Carnavalskostuumwinkel.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Carnavalskostuumwinkel.nl gaat.
  • Bezoek Carnavalskostuumwinkel.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Carnavalskostuumwinkel.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Carnavalskostuumwinkel.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Carnavalskostuumwinkel.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Carnavalskostuumwinkel.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.