Luxe, grote comfortabele chalets en appartementen die op de allermooiste plekjes liggen van belangrijke skigebieden in Oostenrijk. Dat is ChaletsPlus! Direct op de piste of vlak daarbij en voorzien van alle gemakken van thuis. De prachtige, authentiek gebouwde vakantiewoningen in het aanbod van ChaletsPlus zijn stuk voor stuk privé bezit. Dat betekent een eigen stijl en de daarbij behorende luxe. ChaletsPlus kent de aangeboden huizen door en door: een deel is zelfs in opdracht van ChaletsPlus gebouwd. Alle huizen worden zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk bezocht. De verhuur loopt exclusief via ChaletsPlus. Op de website www.chaletsplus.com vindt u uitgebreide informatie over de chalets en appartementen. Het maakt niet uit waar u naartoe gaat: naar Königsleiten, Bramberg, Hochkrimml, Neukirchen am Grossvenediger, Mauterndorf, Wald Im Pinzgau of juist het extra luxe complex Schöneben, het serviceniveau is overal hetzelfde: van hoge kwaliteit en met veel kennis ter plekke. Dat kan, omdat ChaletPlus samenwerkt met de lokale bevolking. Experts uit het gebied, die u vanuit de receptie bij kunnen staan waar nodig. En die er samen met ChaletPlus voor zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft, van ongekende luxe. Niet voor niets is ChaletPlus dé specialist in Oostenrijk.

Google+


Korting bij Chaletsplus.com

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Chaletsplus.com:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard € 10,50

Voorwaarden Chaletsplus.com:

  • Chaletsplus.com korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Chaletsplus.com gaat.
  • Bezoek Chaletsplus.com niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Chaletsplus.com

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Chaletsplus.com bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Chaletsplus.com

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Chaletsplus.com.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.