Cookyourbook.nl is een uniek culinair webconcept waar klanten een gepersonaliseerd kookboek kunnen bestellen wat inhoudelijk aansluit op hun eigen culinaire wensen & voorkeuren. Dit doen zij door online zelf de gewenste recepten uit de Cook Your Book database te selecteren voor in hun boek, en/of door eigen recepten te uploaden. De klant krijgt dus een kookboek met uitsluitend favoriete gerechten, en kan elk denkbaar thema kookboek maken wat hij/zij zelf wil (van BBQ kookboek tot vegetarisch etc.). Het gaat zelfs zo ver dat een klant een kookboek kan maken en bestellen waarin alle gerechten het favoriet ingrediënt van de klant als hoofdingrediënt hebben. Uiteraard kan het boek door klanten ook voorzien van een eigen voorwoord en een eigen foto of afbeelding op de kaft. Ook heeft de klant de keuze om te kiezen voor een soft of een hardcover omslag. Zij ondervangen dus alle denkbare dieet en smaakvoorkeuren met hun kookboeken! Hierbij leveren zelf geuploade recepten ook nog eens een commissie op als anderen ze selecteren voor in hun gepersonaliseerde kookboek. De achterliggende community verdient dus mee aan de boekopbrengsten! Nadat de klant het boek online gemaakt en besteld heeft gaan wij het on-demand produceren en versturen. Cookyourbook.nl is vooral een cadeauoplossing gebleken. Dit omdat de boeken op ieders specifieke smaak kunnen worden gepersonaliseerd. Dit wordt versterkt door de mogelijkheid om elk denkbaar thema kookboek te kunnen maken (verjaardagshapjes, feestdagen recepten, cocktailboek enz.) Daarnaast kan een eigen titel, voorwoord en foto eraan worden toegevoegd. Ook bestaat de mogelijkheid tot het kopen van een cadeaubon waarmee de ontvanger zelf een boek kan samenstellen naar zijn/haar eigen smaak. Volgens de jury van de Accenture Innovation Awards 2010 is een kookboek van Cookyourbook.nl dan ook “the perfect gift”.

Google+


Korting bij Cookyourbook.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Cookyourbook.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 2,25%

Voorwaarden Cookyourbook.nl:

  • Cookyourbook.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Cookyourbook.nl gaat.
  • Bezoek Cookyourbook.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Cookyourbook.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Cookyourbook.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Cookyourbook.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Cookyourbook.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.