Korting bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl

3% korting Ga naar webwinkel
De Corrigerendondergoedmodewinkel.nl heeft een uniek assortiment topmerken met comfortabel, luxueus en effectief corrigerend ondergoed. Corrigerendondergoedmodewinkel.nl heeft onder andere de collectie van Cass Luxury Shapewear, de huidige leider in het luxe segment van corrigerende ondermode, alsook het corrigerend ondergoed van de Italiaanse ondermode specialist Imec en de Magic Shape corrigerende panty’s van de Italiaanse beenmode designer Pierre Mantoux. Regelmatig worden nieuwe shapewear producten en merken gelanceerd. Verder heeft de shop ook een handige tool waar de klant haar probleem of probleemzone kan aanduiden. Automatisch worden dan de meest geschikte shapewear producten aangeboden.Service, dat is waarin ze uitmunten. Een klantendienst 24/7 bereikbaar via telefoon, een live chat helpdesk, een VIP behandeling van de bestaande klant, telefonisch bijstaan van de nieuwe klant, een periode van 14 dagen om te ruilen of om zonder discussie snel terugbetaald te worden, snelle levering en veel verschillende betaalmethodes. Corrigerend Ondergoed totale collectieDe Corrigerendondergoedmodewinkel.nl van luxe bodywear specialist Jolilly.nl heeft het grootste aanbod luxe corrigerend ondergoed – ook bekend als shapewear - voor dames in Nederland. Hier is een uniek assortiment topmerken met comfortabel, luxueus en effectief corrigerend ondergoed te vinden.Afslank en anti cellulite ondergoedDoor Imec InvisibleSlim ondergoed te dragen kan je zonder moeite afslanken en je cellulite behandelen. Geen nood aan dure crèmes, behandelingen of therapieën. Het nylon waaruit Imec InvisibleSlim wordt gemaakt bevat ingrediënten zoals cafeïne, aloë vera en vitamine E die vet reduceren en de huid een continue anti cellulite behandeling geven. Deze innoverende shapers zijn enkel te koop in de corrigerend ondergoed modewinkel van Jolilly.nl.Corrigerende jurkenJolilly biedt exclusief de unieke collecties figuur corrigerende jurken en onderrokken van CASS Luxury Shapewear en Pierre Mantoux aan. Deze veelzijdige corrigerende jurken zijn ideaal om onder een avondkleedje, bruidsjurk of zomerkleedje het figuur te verbeteren. Ze verdoezelen de markeringen van lingerie en kleven niet aan de bovenkleding. Ze zijn vervaardigd uit spandex en nylon en voelen comfortabel en koel aan. Hier is het grootste assortiment corrigerende jurken uit de Benelux te vinden. Enkel online te koop in het corrigerend ondergoed departement van Jolilly.nl. Shapewear van CASSHet Amerikaanse CASS Luxury Shapewear heeft een exclusieve lijn van luxe shapewear onderjurken, body's, topjes en broekjes. Jolilly.nl biedt de ganse collectie van CASS Luxury Shapewear online te koop aan. CASS is zo comfortabel dat het als dagelijks ondergoed gedragen kan wordengen.

Google+


Korting bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 3%

Voorwaarden Corrigerendondergoedmodewinkel.nl:

  • Corrigerendondergoedmodewinkel.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Corrigerendondergoedmodewinkel.nl gaat.
  • Bezoek Corrigerendondergoedmodewinkel.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Corrigerendondergoedmodewinkel.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Corrigerendondergoedmodewinkel.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Corrigerendondergoedmodewinkel.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Corrigerendondergoedmodewinkel.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.