Korting bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl

3% korting Ga naar webwinkel
Bij CorrigerendOndergoedVoorMannen.nl van luxe bodywear specialist Jolilly.nl vind je de unieke collectie corrigerend ondergoed voor mannen van het Australische merk Equmen. De collectie van Equmen bestaat uit twee lijnen: • Corrigerende Shirts & Singlets: deze compressiehemden en singlets bezorgen je een strakkere look en verbeteren je houding;• Corrigerende Onderbroeken en Boxershorts: de lange en korte boxershorts passen perfect aan en geven een extra versteviging aan het onderlichaam.Beide lijnen bevatten de kleuren wit, grijs en zwart, met de specifieke eigenschap dat het grijze corrigerende ondergoed 15% extra compressie geeft ten opzichte van het corrigerend ondergoed in witte en zwarte kleur. Equmen’s corrigerend ondergoed voor mannen werd ontworpen op basis van Equmen’s Helix MappingTM compressie technologie, gebaseerd op technieken uit de atletiekwereld om prestaties te bevorderen en sportblessures te vermijden.Shapewear of corrigerend ondergoed voor mannen is een nieuw product dat in navolging van de shapewear voor dames aan een sterke opkomst bezig is. Meeste mannen zijn nog onbekend met dit product, maar uit de eerste verkopen blijkt dat dit een blijver is. Als mannen de voordelen van dit ondergoed ontdekken, zijn ze verkocht en wordt het echte staple wear.

Google+


Korting bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 3%

Voorwaarden Corrigerendondergoedvoormannen.nl:

  • Corrigerendondergoedvoormannen.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Corrigerendondergoedvoormannen.nl gaat.
  • Bezoek Corrigerendondergoedvoormannen.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Corrigerendondergoedvoormannen.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Corrigerendondergoedvoormannen.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Corrigerendondergoedvoormannen.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Corrigerendondergoedvoormannen.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.