Korting bij Desplenterschoenen

2,4% korting Ga naar webwinkel
Desplenterschoenen.nl zorgt ervoor dat iedereen op een modieuze en comfortabele manier door de wereld kan stappen. Desplenterschoenen.nl staat voor kwaliteit, stijl en comfort en heeft een ongekende passie voor schoenen, tassen, riemen en sjaals. Bij het samenstellen van de collectie beoordelen ze kritisch op pasvorm en uitstraling. Met de nieuwste kledingmode in het achterhoofd, koopt Desplenterschoenen.nl zo in, dat de schoenen er perfect bij passen. Desplenterschoenen.nl doet zijn uiterste best om haar klanten voor elke gelegenheid exclusieve schoenen aan te bieden. Dit getuigt ook van het feit dat ze één van de elf authorized shops zijn in Nederland van de merken Floris van Bommel, Van Bommel en Noble Blue. De modieuze collectie zal in de smaak vallen bij jongere generatie, de comfortabele collectie bij de de rijpere generatie en mensen met specifieke eisen. Zakenmensen zullen zich zeker vinden in de uitgebreide collectie van geklede schoenen met bijpassende riemen. Voor elke feestelijke gelegenheid maak je je outfit compleet met onze bijzondere schoenen. En voor alle (merkvaste) mensen is er ook een breed scala aan casual schoenen, zodat men zich ook op de vrije dag op het gemak voelt. Voor zowel dames als heren hebben ze kleine en grote maten.

Google+


Korting bij Desplenterschoenen

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Desplenterschoenen:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 2,4%

Voorwaarden Desplenterschoenen:

  • Desplenterschoenen korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Desplenterschoenen gaat.
  • Bezoek Desplenterschoenen niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Desplenterschoenen

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Desplenterschoenen bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Desplenterschoenen

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Desplenterschoenen.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.