Destofzuigerzak.nl verkoopt stofzuigerzakken en onderdelen voor werkelijk élk merk, direct uit voorraad. Met meer dan 10.000 merken en modellen in de database en meer dan 1000 verschillende producten op voorraad in eigen magazijn is Destofzuigerzak.nl veruit de grootste online retailer op gebied van stofzuigerzakken en -onderdelen.Destofzuigerzak.nl laat alle stofzuigerzakken van het eigen merk zelf produceren om de hoogst mogelijk kwaliteit te waarborgen. Om die reden wordt er een unieke 100% tevredenheidgarantie aangeboden. Kort gezegd houdt dat in dat een klant één stofzuigerzak (van het eigen merk) vrijblijvend mag gebruiken. Als de klant na gebruik niet tevreden is met het product mag de bestelling geretourneerd worden en stort Destofzuigerzak.nl het volledige aankoopbedrag retour! Daarnaast heeft Destofzuigerzak.nl een laagste prijs garantie (inclusief verzendkosten!) en worden alle bestellingen die vóór 18:15 worden geplaatst al een dag later bezorgd.

Google+


Korting bij Destofzuigerzak.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Destofzuigerzak.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 15 punten per euro

Voorwaarden Destofzuigerzak.nl:

  • Destofzuigerzak.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Destofzuigerzak.nl gaat.
  • Bezoek Destofzuigerzak.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Destofzuigerzak.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Destofzuigerzak.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Destofzuigerzak.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Destofzuigerzak.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.