Betaalbare muziekinstrumenten van hoge kwaliteit, dat is waar het merk Dimavery voor staat. Van gitaar tot drumstel, en van saxofoon tot viool, DimaveryMusic heeft een betaalbare oplossing! Het merk Dimavery bestaat nu zo’n 10 jaar, en in die 10 jaar is er een continue ontwikkelingsproces gaande geweest. Door de directe import en invloed op de productie is Dimavery als geen ander in staat om in te spelen op de snel wisselende online markt én veruit de beste prijzen te bieden op de budget muziekinstrumenten markt. De ambitie is om martkleider te worden op het gebied van scherp geprijsde muziekinstrumenten.Anno nu bestaat het assortiment uit meer dan 1000 verschillende Dimavery muziekinstrumenten, en het merk verovert in hoog tempo de markt voor scherp geprijsde muziekinstrumenten. DimaveryMusic is officieel Nederlands dealer van Dimavery muziekinstrumenten, en garandeert dus logischerwijs altijd de laagste prijs, hartelijke service en uitgebreide garantie. Helpt u mee om onze ambitie waar te maken?

Google+


Korting bij DimaveryMusic.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij DimaveryMusic.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding

Voorwaarden DimaveryMusic.nl:

  • DimaveryMusic.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar DimaveryMusic.nl gaat.
  • Bezoek DimaveryMusic.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode DimaveryMusic.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van DimaveryMusic.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over DimaveryMusic.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over DimaveryMusic.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.