Dressrepublic.nl is ontstaan uit passie voor mode en online shoppen. De doelgroep zijn meiden vanaf 16-35 jaar: studenten die op de hoogte willen zijn van de laatste trends & musthaves, en ook jonge professionals met een drukke baan die fashionable items snel online willen kopen.Dressrepublic.nl is uniek & veelzijdig en gaat de wereld af om items met hoge kwaliteit voor in te kopen – items die een ‘WOW’ factor hebben. De collectie bestaat uit jurkjes, topjes, sieraden, Casio horloges, tassen & meer. Verder zijn er ook jurkjes die exclusief gemaakt zijn voor Dressrepublic.nl – het ontwerp nergens anders te vinden zijn!De kledingstukken worden niet in massa’s ingekocht, zodat je altijd uniek blijft! Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Dressrepublic is bekend door de ‘girly’ jurkjes, maar Dressrepublic.nl brengt ook ‘rock-chick’ & ‘edgy’ items voor haar klanten. In sommige gevallen brengt Dressrepublic.nl veel populaire items terug op voorraad, dit hangt af van de eisen van haar klanten. De collectie wordt elke week aangevuld met nieuwe items.

Google+


Korting bij Dressrepublic.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Dressrepublic.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 2,7%

Voorwaarden Dressrepublic.nl:

  • Dressrepublic.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Dressrepublic.nl gaat.
  • Bezoek Dressrepublic.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Dressrepublic.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Dressrepublic.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Dressrepublic.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Dressrepublic.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.