Korting bij EvolineWinkel.nl

3% korting Ga naar webwinkel
Schulte Elektrotechnik GmbH ontwikkelt en produceert producten en systemen voor het toepassen van decentrale elektrotechnische en netwerkaansluitingen. Onze EVOline® systemen kunnen volgens het Plug & Play principe zonder tussenkomst van een installateur of netwerkspecialist worden ingezet. EvolineWinkel.nl is de online winkel voor Schulte Elektrotechnik productenMet de modulaire opbouw van onze EVOline® Port en EVOline® Dock modellen kunt u de configuraties altijd perfect aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Elk onderdeel is speciaal voor de betreffende functie op de werkplek ontwikkeld en draagt bij aan de kwaliteit van het geheel. U hebt hierdoor de keuze uit een groot assortiment innovatieve aansluitmodules, die het mogelijk maken om de elektrotechnische en netwerkaansluitingen eenvoudig op de werkplek te integreren. Om alles perfect op elkaar aan te laten sluiten komt het aan op elk afzonderlijk component. Originele EVOline® modules zijn speciaal op uw configuraties afgestemd, met grote precisie gemaakt en getest. Zo bent u verzekerd van optimale functionaliteit en kwaliteit. Hiermee zijn we in staat onze EVOline® producten optimaal af te stemmen op de individuele behoefte van iedere werkplek.Met EVOline® brengt u “spanning” in beeldschermwerkplekken, presentatieruimten, collegezalen, vergaderruimten, multimediaruimten, receptiebalies, hotelkamers en keukens…….

Google+


Korting bij EvolineWinkel.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij EvolineWinkel.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 3%

Voorwaarden EvolineWinkel.nl:

  • EvolineWinkel.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar EvolineWinkel.nl gaat.
  • Bezoek EvolineWinkel.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode EvolineWinkel.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van EvolineWinkel.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over EvolineWinkel.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over EvolineWinkel.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.