Feestartikelen.nl is een online aanbieder van feest- en funartikelen. Begonnen als speciaalzaak in feestartikelen voor Zwolle en omstreken, is Henk van Zon feestartikelen inmiddels uitgegroeid tot Nederlands bekendste feestwinkel. Dit met name door de combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit, service, en een succesvolle website met unieke producten. Feestartikelen.nl is een Award Winning Website en met haar aantrekkelijke prijzen en een uniek assortiment, is Feestartikelen.nl een aantrekkelijke shop voor het kopen van feestartikelen. Feestartikelen.nl heeft artikelen in het assortiment die nergens anders in Nederland te koop zijn. Deze worden door Feestartikelen.nl zelf geimporteerd en op de markt gebracht. Ook werkt Feestartikelen.nl met een eigen agent in Amerika die steeds op zoek is naar de nieuwste gadgets. Feestartikelen.nl staat er inmiddels bekend om trendsetter te zijn. De funartikelen van Feestartikelen.nl zijn regelmatig te zien bij Life & Cooking!Het ProductFeestartikelen.nl biedt een brede collectie feest- en funartikelen zoals slingers, ballonnen, brillen, fopartikelen, funkado's, neuzen, pruiken, kostuums, maskers etc. Feestartikelen wil echter geen aanstoot geven en verkoopt daarom geen seksartikelen, halloween of andere occulte artikelen.

Google+


Korting bij Feestartikelen.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Feestartikelen.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,5%

Voorwaarden Feestartikelen.nl:

  • Feestartikelen.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Feestartikelen.nl gaat.
  • Bezoek Feestartikelen.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Feestartikelen.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Feestartikelen.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Feestartikelen.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Feestartikelen.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.