GeboorteXpress is een uitgebreide webshop met een keuze uit ongeveer 1000 producten.GeboorteXpress verzorgt alles op het gebied van versiering rondom de geboorte, binnen in de woning en buiten de woning. Hierbij kunt u denken aan raamdecoraties, ooievaars, geboorteborden, standaard versiering enz enz. Het assortiment bestaat uit kraamcadeaus met en zonder naam, veel ontworpen in eigen atelier, een uniek produkt dus. Ook voor geboortebedankjes kan men er terecht.GeboorteXpress onderscheidt zich door een snelle levering, 98% van de produkten is leverbaar tussen de 2-5 werkdagen.Er worden vele soorten betaalmethoden aangeboden;voor de Nederlandse markt maar ook voor de Belgische markt.Enkele aangeboden betalingsopties zijn iDEAL, Afterpay, betalen op factuur, vooraf overmaken, Maestro, rembours, Paypal.

Google+


Korting bij Geboortexpress.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Geboortexpress.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,5%

Voorwaarden Geboortexpress.nl:

  • Geboortexpress.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Geboortexpress.nl gaat.
  • Bezoek Geboortexpress.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Geboortexpress.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Geboortexpress.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Geboortexpress.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Geboortexpress.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.