Korting bij HappyRainyDays.nl

3% korting Ga naar webwinkel
Het Nederlandse modemerk HappyRainyDays biedt een uitgebreide collectie modieuze regenjassen. Van klassieke trenchcoat tot sportief jack, in trendy kleuren en fraaie dessins. Dit maakt de jassen geschikt voor zowel de regenachtige als de zonnige dagen. Door de leuke en kwalitatieve collectie staat HappyRainyDays veel in de publiciteit (RTL boulevard, Fietsbladen, Libelle, Vriendin). U kunt hiervan makkelijk profiteren. HappyRainyDays is er voor ieder weertype. De collectie bestaat uit trenchcoats, jacks, regenmatels, capes en hoedjes in vrolijke dessins. De kleding is water-, winddicht en ademend en gevoerd met katoen. Dus draagbaar bijna het hele jaar en de kwaliteit-prijsverhouding is zeer goed.?? U kunt als partner makkelijk meeliften op het succes en publiciteit van HappyRainyDays.nl. Tip: Let op het weer. Goede verkoop bij regen, maar ook gedurende de rest van het jaar gezien de kwaliteit van het product.

Google+


Korting bij HappyRainyDays.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij HappyRainyDays.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Algemeen 3%

Voorwaarden HappyRainyDays.nl:

  • HappyRainyDays.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar HappyRainyDays.nl gaat.
  • Bezoek HappyRainyDays.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode HappyRainyDays.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van HappyRainyDays.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over HappyRainyDays.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over HappyRainyDays.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.