Ilovevintage.nl heeft een ruim aanbod van retro kleding van maten XS t/m 4XL. Alle kleding is nieuw en geïnspireerd op jaren 20 t/m de jaren 70. ILV's specialiteit is momenteel de Charleston / flapper jurken en de 50's Pin Up stijl. Naast nieuwe retro stijl jurken, bied ILV ook een ruime collectie aan originele vintage stukken aan van met name tassen en schoenen. Zo kunt u een leuke outfit combineren met mooie nieuwe jurkjes en bijzondere leren schoenen en accessoires voor weinig geld. Elke dag wordt het aanbod ververst en de items worden snel verkocht, dus wees er snel bij! Verzendkosten zijn gratis vanaf € 100,- en er geldt een bedenktermijn van 14 dagen op de gehele collectie. Niet goed, geld terug! Fashion fades, but style remains. – Coco Chanel

Google+


Korting bij Ilovevintage.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Ilovevintage.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 3%

Voorwaarden Ilovevintage.nl:

  • Ilovevintage.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Ilovevintage.nl gaat.
  • Bezoek Ilovevintage.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Ilovevintage.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Ilovevintage.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Ilovevintage.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Ilovevintage.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.