Korting bij Italcompany-nafnaf.nl

4,2% korting Ga naar webwinkel
NAF NAF dameshorlogesHet befaamde Franse modemerk NAF NAF heeft zijn scala aan modeaccessoires uitgebreid met een prachtige collectie dameshorloges. De collectie draagt alle kenmerken van deze illustere fashion brand uit Parijs: fantasierijk, bijna sprookjesachtig, kleurrijk, soms gedurfd, toch zeer draagbaar en bijzonder feminien.Sterk merkNAF NAF bestaat al 40 jaar en is een begrip onder modebewuste meisjes en vrouwen, met een zeer sterk en positief imago!Met de overname door de Vivarte groep (24 merken) is de stijl van excentriek naar neo-romantisch aangepast en de koers weer gericht op internationale groei en expansie: inmiddels heeft het merk weer meer dan 600 verkooppunten in 50 landen.De collectieDe collectie is samengesteld uit 14 modellen in totaal 63 varianten, gemaakt met hoogwaardige materialen als edelstaal, keramiek en aluminium en met uurwerken van Citizen Miyota. Ondanks het hoge kwaliteitsniveau en de verfijnde ontwerpen zijn de horloges gunstig geprijsd: de winkelprijzen lopen uiteen van € 79,- tot € 235,-.

Google+


Korting bij Italcompany-nafnaf.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Italcompany-nafnaf.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 4,2%

Voorwaarden Italcompany-nafnaf.nl:

  • Italcompany-nafnaf.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Italcompany-nafnaf.nl gaat.
  • Bezoek Italcompany-nafnaf.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Italcompany-nafnaf.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Italcompany-nafnaf.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Italcompany-nafnaf.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Italcompany-nafnaf.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.