K9shop-Totaal.nl – de online dierenwinkel voor al uw dierenbenodigdheden, ook voor voeding en verzorgingsproducten. Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 producten voor uw huisdier en is hiermee de grootste webshop in deze branche.U kunt bij K9shop-Totaal.nl terecht voor al benodigdheden & voeding voor dieren zoals: honden, katten, konijnen, fretten, knaagdieren, vissen, vogels, paarden en reptielen. Whiskas, Pedigree, Greenfield, LINDA, Rodi, Bolfo, Cavom. HOKAMIX, Adori en Felix is een greep uit de merken van K9shop-Totaal.Daarnaast is K9shop-totaal officiële importeur van Julius K9 producten voor Nederland. De merknaam Julius is tevens de huismerk van K9shop-Totaal. Loyaliteit staat centraal voor de bezoekers en kopers van K9shop-Totaal. Om het aantrekkelijk te maken is gedacht aan een spaarpunten systeem. Hieronder een korte omschrijving; voor elke bestelling ontvangt u punten die u op andere producten weer kunt inwisselen. Voor het schrijven van reviews of het doorsturen van een product naar een vriend ontvangt u punten die u kunt inwisselen van andere producten.

Google+


Korting bij K9shop-Totaal.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij K9shop-Totaal.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,575%

Voorwaarden K9shop-Totaal.nl:

  • K9shop-Totaal.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar K9shop-Totaal.nl gaat.
  • Bezoek K9shop-Totaal.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode K9shop-Totaal.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van K9shop-Totaal.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over K9shop-Totaal.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over K9shop-Totaal.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.