Korting bij Kinder-produkten.nl

1,8% korting Ga naar webwinkel
Kinder-Produkten.nl is dé webshop met leuke en handige artikelen voor baby's en peuters! Opgericht door twee ouders die als doel hadden de allerbeste kinderspullen te verzamelen in een webshop. Met het unieke assortiment proberen zij ouders te helpen om de veiligheid en gezondheid van hun kroost te waarborgen! De artikelen lossen alledaagse problemen op, en zijn vooral ook hartstikke leuk en van goede kwaliteit!Het assortiment is zeer exclusief verkrijgbaar in Nederland en kent weinig concurrentie. Dankzij een directe relatie met de leveranciers kunnen producten snel en eenvoudig besteld worden en indien een product niet op voorraad is dan kan deze spoedig bijbesteld worden. Daarnaast worden klanten met vragen perfect geholpen omdat de producten zelf gebruikt worden door de oprichters en hun kinderen.Onze klanten profiteren van- Scherpe prijzen en snelle levering- 14 dagen bedenktijd- Doorlopende uitverkoop- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden- Tussen 08:30 en 18:00 is onze klantenservice telefonisch bereikbaarBetaalmogelijkhedeniDEAL, PayPal, Bankoverschrijving, Bancontact/Mister Cash, Mastercard, Visa.VerzendkostenWij bezorgen via PostNL in Nederland, België en Duitsland.Vanaf € 50,- gratis verzending in Nederland.Nederland: € 3,95België: € 6,45Duitsland: 11,45

Google+


Korting bij Kinder-produkten.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Kinder-produkten.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,8%

Voorwaarden Kinder-produkten.nl:

  • Kinder-produkten.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Kinder-produkten.nl gaat.
  • Bezoek Kinder-produkten.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Kinder-produkten.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Kinder-produkten.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Kinder-produkten.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Kinder-produkten.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.