Magnetronberen.nl is de complete webshop met een ruim assortiment aan knuffels, nekwarmers en pantoffels welke uw bezoekers in de magnetron kunnen opwarmen voor een heerlijk warmte comfort.Kinderen vinden deze veilige kruiken natuurlijk velen malen leuker dan die ouderwetse (veelal gevaarlijke) warmwaterkruik. Voor volwassenen zijn er de Medical Warmtekussens, Zachte Kruiken en Pantoffels voor zowel man als vrouw! Een origineel cadeau voor in elk seizoen!Magnetronberen.nl is onderdeel van Gadgets & Trends met een groot aantal webwinkels met de meest originele en exclusieve producten (van designproducten tot Gaming, Gadgets en Trends). Gadgets & Trends staat open voor alle opmerkingen en suggesties! Het team van Gadgets & Trends staat u graag te woord via het ticketsysteem.

Google+


Korting bij Magnetronberen.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Magnetronberen.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,5%

Voorwaarden Magnetronberen.nl:

  • Magnetronberen.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Magnetronberen.nl gaat.
  • Bezoek Magnetronberen.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Magnetronberen.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Magnetronberen.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Magnetronberen.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Magnetronberen.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.