Korting bij MusicShopEurope.com

2,4% korting Ga naar webwinkel
MusicShopEurope.com is een webshop gespecialiseerd in bladmuziek, lesmateriaal, DVD’s, CD’s en kleingoed. De webshop bestaat sinds 2014. Met meer dan 300.000 items in de database, is MusicShopEurope.com één van de grootste bladmuziekwinkels in de Benelux. MusicShopEurope.com heeft voor haar affiliate partners een uitgebreide productfeed beschikbaar van de best verkopende artikelen, welke gegarandeerd opvallen bij potentiële kopers. Bij de productpagina’s staan altijd goede plaatjes en vaak uitgebreide beschrijvingen. Voor vragen en speciale verzoeken kunt u contact met opnemen met MusicShopEurope.com via het ticket systeem van TradeTracker._______Een aantal belangrijke redenen om te winkelen bij MusicShopEurope.com:• Eenvoudig bestellenU bent slechts een paar klikken verwijderd van de kassa. Zodra u de gewenste artikelen heeft gevonden kunt u ze toevoegen aan de winkelmand. Voltooi uw aankoop op MusicShopEurope.com in vier eenvoudige stappen. • Snelle leveringMusicShopEurope.com maakt gebruik van een geavanceerd warehouse management systeem om ervoor te zorgen dat de meeste artikelen binnen 24 uur na een bestelling worden verstuurd.• Gratis verzendingMusicShopEurope.com streeft naar betaalbare en tijdige leveringen wereldwijd. Bestellingen boven een bepaalde waarde worden gratis verzonden. Zo ontvangt u uw bestelling tijdig en voor de juiste prijs! • Click & CollectMet de gratis Click & Collect service, kunt u de bestelling online plaatsen en afhalen bij de muziekwinkel bij u in de buurt. • DocdataMusicShopEurope.com maakt gebruik van de diensten van Docdata om de veiligheid van de online-betaling te garanderen. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alle betalingen veilig worden verwerkt met behulp van uw eigen bank in een vertrouwde omgeving.• Ruime keuzeMusicShopEurope.com is dé leverancier van muziek en accessoires. Met meer dan 300.000 producten online en miljoenen artikelen voorraad, levert MusicShopEurope.com dagelijks duizenden producten vanuit de drie distributiecentra. • Tevredenheid gegarandeerdMusicShopEurope.com wil dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom kunt u bij MusicShopEurope.com elk product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.• Uitstekende service MusicShopEurope.com streeft ernaar om de beste klantenservice te bieden. Het team van meertalige experts is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar via e-mail, telefoon, fax of per post.

Google+


Korting bij MusicShopEurope.com

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij MusicShopEurope.com:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 2,4%

Voorwaarden MusicShopEurope.com:

  • MusicShopEurope.com korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar MusicShopEurope.com gaat.
  • Bezoek MusicShopEurope.com niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode MusicShopEurope.com

Er zijn op dit moment geen lopende acties van MusicShopEurope.com bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over MusicShopEurope.com

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over MusicShopEurope.com.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.