Korting bij Onlinedierenspeciaalzaak.com

1,5% korting Ga naar webwinkel
Onlinedierenspeciaalzaak.com is een jonge partij voor het online verkopen van dierbenodigdheden. Door uitzonderlijk scherpe prijzen, duidelijke productinformatie en goede service behoort Onlinedierenspeciaalzaak.com ondanks het korte bestaan tot de meest verkopende webshops in dierbenodigdheden van Nederland.Het onderscheidend vermogen van Onlinedierenspeciaalzaak.com ligt met name in de prijs. Naast zeer scherpe prijzen, biedt Onlinedierenspeciaalzaak.com ook uitstekende service. Enkele voorbeelden van de uitzonderlijke hoge service:• Wanneer de klant aanspraak maakt op garantie, zal het artikel bij de klant aan huis opgehaald worden en krijgt hij kosteloos een nieuwe geleverd. • Als een deel van de bestelling niet op voorraad is, zal in de meeste gevallen de bestelling alsnog direct verstuurd worden en worden de artikelen die niet voorradig zijn kosteloos worden nageleverd.Onlinedierenspeciaalzaak.com respecteert de Nederlandse wet koop op afstand en toont dit aan klanten door middel van het digikeur keurmerk.

Google+


Korting bij Onlinedierenspeciaalzaak.com

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Onlinedierenspeciaalzaak.com:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,5%

Voorwaarden Onlinedierenspeciaalzaak.com:

  • Onlinedierenspeciaalzaak.com korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Onlinedierenspeciaalzaak.com gaat.
  • Bezoek Onlinedierenspeciaalzaak.com niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Onlinedierenspeciaalzaak.com

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Onlinedierenspeciaalzaak.com bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Onlinedierenspeciaalzaak.com

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Onlinedierenspeciaalzaak.com.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.