Korting bij Onlineskateshop.nl

1,5% korting Ga naar webwinkel
Onlineskateshop is een skate-speciaalzaak. Dat wil zeggen dat men er van op aan kan dat je in de winkel deskundig advies krijgt. Een speciaalzaak is niet duurder dan andere winkels, het verschil zit in de service en de deskundigheid. En een goed advies = geld besparen! Bij de Onlineskateshop.nl gaat het dan ook niet om "platte verkoop" maar zelfs online wil de Onlineskateshop.nl de mensen zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo worden de after-sales bijvoorbeeld zeer serieus genomen. De website is onlangs volledig vernieuwd, één van de verbeterpunten is dat de winkelvoorraad nu is gekoppeld aan de webwinkel.Het zal dan ook zelden voorkomen dat een klant iets besteld dat niet geleverd kan worden. Mocht dit onverhoopt toch eens gebeuren is de regel dat er een beter alternatief zullen aanbieden aan de klant .De hoofdgroepen van de producten bestaat uit: Inline Skates ( skeelers) , Rollerskates , Longboards , Schaatsen , Skateboards , Vibram five-fingers, Steppen en Protectie. Tevens is er ook een aparte rubriek Sale waar altijd leuke aanbiedingen zijn te vinden.USP's Onlineskateshop.nl• Alleen de beste producten uit de markt, met de beste prijs/kwaliteit verhouding worden aangeboden; • Bij bestellingen boven de € 100,-, geen verzendkosten;• Ruim 18 jaar kennis & ervaring; • Service staat bovenaan;• Afhalen in de fysieke winkel is mogelijk, deze is in winterseizoen 5 dagen geopend, in het zomerseizoen 7 dagen per week;• Heldere communicatie met klanten, zo is de retour procedure bijgesloten bij iedere bestelling.

Google+


Korting bij Onlineskateshop.nl

De volgende korting of vergoeding ontvang je in je online spaarpot van Doublepoints.nl als je shopt bij Onlineskateshop.nl:

Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 1,5%

Voorwaarden Onlineskateshop.nl:

  • Onlineskateshop.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
  • Bestel direct nadat je via Doublepoints.nl naar Onlineskateshop.nl gaat.
  • Bezoek Onlineskateshop.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
  • Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscode Onlineskateshop.nl

Er zijn op dit moment geen lopende acties van Onlineskateshop.nl bij ons bekend.

Klantbeoordelingen over Onlineskateshop.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Onlineskateshop.nl.Reageren op deze pagina

Opmerkingen over deze pagina? Laat je reactie hieronder eenvoudig achter met je facebookaccount. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact of gebruik de live chat.